Δήλωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αφορμή την πρωτοβουλία του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ να διοργανώσει επίδειξη μόδας στο Παρίσι, εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα, για τον οίκο Chanel

Print Friendly, PDF & Email

Γ.Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ:  «Στηρίζουμε με θέρμη κάθε πρωτοβουλία που τονώνει την εξωστρέφεια της χώρας. Η Ελλάδα πρέπει να κατέβει επιτέλους από το τρένο της παρακμής και της απομόνωσης»

«Η ΚΕΔΕ υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην τόνωση της εξωστρέφειας της χώρας, αναλαμβάνοντας και η ίδια σχετικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ως Αυτοδιοίκηση χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του οίκου Chanel και του σχεδιαστή Karl Lagerfeld να παρουσιάσει στην καρδιά του Παρισιού μία επίδειξη μόδας, εμπνευσμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα μας είναι πολύ τιμητικό προσωπικότητες διεθνούς φήμης να αναλαμβάνουν το ρόλο του πρεσβευτή της Ελλάδας και της προβολής της στο παγκόσμιο κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας να προσκαλέσουμε τον κ. Lagerfeld να επισκεφθεί την Ελλάδα, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να του εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για την πρωτοβουλία του αυτή.

Η χώρα μας πρέπει να κατέβει επιτέλους από το τρένο της παρακμής και να διεκδικήσει επάξια τη θέση που της αρμόζει στον παγκόσμιο χάρτη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο