Δικαστική δικαίωση για 10 καθηγητές φυσικής αγωγής του Δήμου Αμαρουσίου. Με τη συμπαράσταση της Διοίκησης του Δήμου η μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου με πρωτόδικη απόφαση

Print Friendly, PDF & Email

Δημοσιεύτηκε προ ημερών η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία αναγνωρίζονται ως αορίστου χρόνου οι συμβάσεις 10 καθηγητών φυσικής αγωγής, που για περισσότερα από 15 χρόνια, σταθερά στελεχώνουν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου μέσω ανανεώσιμων συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν την αγωγή τους με τη σύμφωνη γνώμη και τη συνδρομή της Διοίκησης του Δήμου. Κοντά τους κατά τη συζήτηση της αγωγής βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Διοίκησης Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Πέππας και Δημήτρης Σμυρνής, οι οποίοι υποστήριξαν τον πάγιο χαρακτήρα της εργασίας τους και την ανάγκη διατήρησης τους στις θέσεις τους.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δρομολογηθούν και θα ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη σύσταση προσωποπαγών θέσεων για τους συγκεκριμένους εργαζομένους ώστε να ενταχθούν στο οργανόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι εργαζόμενοι με παρουσία τους στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, και συνολικά τη Διοίκηση του Δήμου για την υποστήριξη του αιτήματός τους και την εξασφάλιση του εργασιακού τους μέλλοντος.

Με την ευκαιρία της επικείμενης ενσωμάτωσης των 10 καθηγητών φυσικής αγωγής στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε: «Για μία ακόμη φορά κάνουμε πράξη τη βούλησή μας να εξασφαλίζουμε στους εργαζομένους του Δήμου μας σταθερό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Και αυτή τη φορά, όπως και όλες τις προηγούμενες, έχουμε φτάσει μέχρι τέλους τις διαδικασίες για την ένταξη στο δυναμικό του Δήμου μας εργαζομένων «ομήρων» από προγενέστερες διοικήσεις πέρα από κομματικούς και άλλους διαχωρισμούς».

Μετάβαση στο περιεχόμενο