Δικαίωση του Δήμου Αμαρουσίου μετά την απόφαση του δικαστηρίου, για την επιστροφή συνολικά του χρηματικού ποσού 1.000.000 ευρώ περίπου, για την υπόθεση Energa Hellas Power.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Διασφαλίσαμε τα συμφέροντα του Δήμου μας και των πολιτών του.

Απολύτως επιτυχή έκβαση για τα συμφέροντα του Δήμου Αμαρουσίου είχε η εκδίκαση στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών της ποινικής υπόθεσης ENERGA και HELLAS POWER.

Ο Δήμος Αμαρουσίου δικαιώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία και διέταξε την επιστροφή συνολικά του χρηματικού ποσού του 1.000.000 ευρώ περίπου, που αφορούσε σε αποδοτέα δημοτικά τέλη καθαριότητας, στο φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και στο τέλος ακινήτου περιουσίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε δικαιωμένος από αυτήν την απόφαση καθώς όπως είπε, από την πρώτη στιγμή κίνησε κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου προστατεύοντας την δημοτική περιουσία.

«Είναι επιτακτική ανάγκη στη σημερινή δύσκολη και επικίνδυνη εποχή που κρύβει πολλές παγίδες και εμφανή αλλά και αφανή συμφέροντα, πρέπει όλοι ενωμένοι, δυναμικοί και αποφασιστικοί να δίνουμε τον αγώνα για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου και των πολιτών του. Σε θέματα αρχών δεν θα χαριστούμε σε κανέναν και θα παλεύουμε με το μέγιστο των δυνάμεών μας, για την αποτελεσματική χρηστή και διάφανη διοίκηση» επισήμανε ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο