Διήμερο αθλητικό τουρνουά στη μνήμη του Δημήτρη Ασημακόπουλου διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Νίκη Αμαρουσίου»

Print Friendly, PDF & Email


Τουρνουά βόλεϊ στον κλειστό του Σπύρου Λούη, στη μνήμη του συμπολίτη μας Δημήτρη Ασημακόπουλου.
|download file .jpg 119Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Σπ. Σταθούλη, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Νίκης Αμαρουσίου Αντ. Τσέκενη και άλλα μέλη του συλλόγου, καθώς και τις αθλήτριες των ακαδημίων βόλεϊ.
|download file .jpg 132Kb| 


 


Διήμερο αθλητικό τουρνουά με αγώνες  βόλεϊ και μπάσκετ διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Νίκη Αμαρουσίου» και με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, στη μνήμη του συμπολίτη μας Δημήτρη Ασημακόπουλου, στο κλειστό του Σπύρου Λούη, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010.


Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του τουρνουά ήταν του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Αντώνη Τσέκενη.


Στην τελετή έναρξης του τουρνουά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, καθώς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κ. Σπύρος Σταθούλης.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην σημαντική εθελοντική προσφορά και δράση του Δημήτρη Ασημακόπουλου στην περιοχή όπου έζησε στο Ανατολικό Μαρούσι και ειδικότερα στην Κοκκινιά. Παράλληλα ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ήδη αποφασίσει να δώσει το όνομα του Δημήτρη Ασημακόπουλου στον πεζόδρομο που βρίσκεται μπροστά από την είσοδο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου.


Το διήμερο αθλητικό τουρνουά αποφασίστηκε να διοργανώνεται  κάθε δύο χρόνια στη μνήμη του Δημήτρη Ασημακόπουλου. 
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο