Διεκδίκηση Γ. Πατούλη με αποτέλεσμα: 1,2 εκ. ευρώ για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email 

download _.jpg file 189 KB
Την ένταξη και χρηματοδότηση της κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι, μέσα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, συμφώνησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού κ. Γ. Ιωαννίδης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στην ίδια συνάντηση παρέστησαν και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Στ. Δουβής και ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού κ. Κ. Παπαδόπουλος.


Ο κ. Πατούλης συζήτησε με τους κυβερνητικούς παράγοντες πέρα από το θέμα του γηπέδου, κι άλλα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό της πόλης μας.


Μεταξύ άλλων ζήτησε μέχρι την κατασκευή του γηπέδου, το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στο 2009, την χρήση από τους δημότες της πόλης μας του βοηθητικού γηπέδου των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, αίτημα που έγινε αποδεκτό.


Επίσης, ο κ. Πατούλης ζήτησε κι έλαβε από τον κ. Υφυπουργό την υποστήριξη του Υφυπουργείου στην διοργάνωση από τον Δήμο Αμαρουσίου του Ετήσιου Μαραθωνίου Δρόμου «Σπύρος Λούης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο