Διαρκής και αδιάλειπτη η στήριξη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ), παρουσία γονέων και φίλων του Κέντρου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Ν. Κάββαλο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη, γονείς και φίλους, παρακολουθούν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ.Στιγμιότυπο από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ.


Την αδιάκοπη στήριξή του στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ), υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, συμμετέχοντας στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσαν το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αμαρυσία Εστία» με το ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ. 


«Όλοι Μαζί Μια Αγκαλιά» είναι ο τίτλος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων  και όλοι μαζί ο Δήμος Αμαρουσίου, το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία», το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ, με την υποστήριξη των πολιτών, οργάνωσαν ένα Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, με εξαιρετικά πλούσια δώρα για μικρούς και μεγάλους.


Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε, σηματοδοτώντας την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ, παρουσία επίσης του Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Νικόλαου Κάββαλου, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, πλήθος φίλων και γονέων βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και παρακολούθησαν το ιδιαίτερο σκηνικό που ετοίμασαν, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης κας Μαριάννας Ζερβάκη και άκουσαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, υπό τη διεύθυνση του μουσικού κου Τάσου Τσατσαρούνη.    


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους, συνεχάρη όλους τους συντελεστές για τη διοργάνωση της εκδήλωσης με πρωταγωνιστές τα παιδιά.«Το χώρο αυτό μπορείτε να τον θεωρείται ως δικό σας σπίτι και είσαστε πάντοτε καλοδεχούμενοι» σημείωσε ο κος Πατούλης.


Αναφερόμενος στη λειτουργία του ΚΔΑΠ –ΑΜΕΑ, που ξεκίνησε να λειτουργεί με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, υπογράμμισε ότι «η δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα, προκειμένου να προσφέρουμε στήριξη, εκπαίδευση, ψυχαγωγία και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εντελώς δωρεάν στις οικογένειες και στα παιδιά. Σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης ο αριθμός των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο αυξάνεται συνεχώς,όταν άλλες αντίστοιχες δομές κλείνουν. Σήμερα προχωράμε ένα βήμα παραπέρα διεκδικώντας τη χρηματοδότηση των κοινοτικών αυτών δομών, ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν το δικαίωμα για ίσες ευκαιρίες σε όλους. Υποστηρίζουμε την προσπάθεια της Πρόεδρου του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» κα Κοντοπούλου για ολοήμερη λειτουργία του Κέντρου και σχεδιάζουμε τη δημιουργία και λειτουργία ξενώνων ημιαυτόνομης διαβίωσης, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να αποδεσμεύονται από την αποκλειστική φροντίδα των παιδιών τους. Με ευαισθησία βρισκόμαστε αδιάλειπτα στο πλευρό σας, παρέχοντας την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή μας στις ανάγκες της οικογένειας σας και των παιδιών σας».


Η Πρόεδρος του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» κα Σοφία Κοντοπούλου εξέφρασε από καρδιάς τις ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την σταθερή βοήθεια και υποστήριξή του και υπογράμμισε την ανάγκη λειτουργίας του ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ με την στήριξη των γονέων και κατά τις απογευματινές ώρες. Η κα Κοντοπούλου κάλεσε τους φίλους του Σωματείου να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα «διαφορετικά» παρέα με τα παιδιά.                 


Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν τα παιδιά του ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ έψαλλαν μαζί με τη Χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Στο τέλος της βραδιάς προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι φίλοι και οι γονείς του Σωματείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο