Διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μια ακόμη πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Με μια ακόμη πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη ξεκινάει σήμερα η δωρεάν διανομή νωπών ιχθύων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Πατούλης με τον Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη, εξασφάλισε, με παρέμβασή του, την χορηγία διαφόρων αλιευμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ωφελούμενοι θα είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς, επίσης, ιδρύματα, εκκλησίες και άλλοι φορείς που χρήζουν στήριξης.

Η διανομή θα γίνεται σε συνεννόηση με τη Διοίκηση της Ιχθυόσκαλας, όσον αφορά την προς διάθεση χορηγούμενη ποσότητα προς το Δήμο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τον κ. Κατσιώτη γι’ αυτή την προσφορά λέγοντας: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υποστήριξη και αλληλεγγύη σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία σε όσους έχουν ανάγκη προκειμένου κανείς συμπολίτης μας να μην στερείται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά του. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σκοπό έχει την ανακούφιση αλλά και τη στήριξη συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες σε μια προσπάθεια εξάλειψης του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται από τις υπηρεσίες του ΟΚΟΙΠΑΔΑ για τις προσεχείς παραλαβές φρέσκων ψαριών τηλεφωνικώς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα ως Παρασκευή στα τηλέφωνα: 2132038345 και 2108020861, ώρες γραφείων.    

 

Σχετικά αρχείαΔιανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μια ακόμη πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη (1)


Διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μια ακόμη πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη (2)


Διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μια ακόμη πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο