Διανομή 300 μερίδων φαγητού, φαρμακευτικού υλικού και νερού αύριο στις πληγείσες περιοχές της Δ. Αττικής από κλιμάκιο της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγωδία του άδικου χαμού των συμπολιτών μας – Θα συνδράμουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων

Κλιμάκιο της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές τις Δυτικής Αττικής. 

Στόχος της επίσκεψης είναι η διανομή τροφίμων, φαρμακευτικού υλικού  και πόσιμου νερού, ενώ θα δοθεί και οικονομική ενίσχυση στα ιατρεία που υπέστησαν ζημιές.

Ειδικότερα η ΚΕΔΕ, από αύριο και για όσες ημέρες χρειαστεί, έχει εξασφαλίσει  300 μερίδες ζεστού φαγητού. 

Η διανομή έχει προγραμματιστεί  για τις 12 το μεσημέρι και θα γίνει στην Πλατεία η οποία βρίσκεται δίπλα από το δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας.

Στη συνέχεια κλιμάκιο του ΙΣΑ θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές και θα αποτιμήσει την έκταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα ιατρεία. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα παραδοθεί φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Παράλληλα, με απόφαση του ΙΣΑ θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των ιατρών που υπέστησαν ζημιές τα ιατρεία τους προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ενισχυθεί η υγειονομική κάλυψη των περιοχών.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την τραγωδία που έπληξε τη χώρα και την άδικη απώλεια των συμπολιτών μας. Θα συνδράμουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων. Ωστόσο θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που άφησαν αθωράκιστη τη χώρα μας»

Μετάβαση στο περιεχόμενο