Διαγωνισμός ποίησης γυναικών από το Δήμο Faenza

Print Friendly, PDF & Email
 

Γυναίκες από το Μαρούσι μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό Ποίησης Γυναικών που οργανώνει για δέκατη συνεχή χρονιά φέτος ο Δήμος Faenza της Ιταλίας, που είναι αδελφοποιημένος Δήμος με το Δήμο Αμαρουσίου.


Ειδικότερα, στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους αλλά και κορίτσια κάτω των 18 ετών με επικυρωμένη εξουσιοδότηση από γονέα ή δάσκαλο.


Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να στείλουν μέχρι 3 ποιήματα  ανέκδοτα στη μητρική τους γλώσσα με ελεύθερο θέμα, δακτυλογραφημένα. Πρέπει επίσης να υπάρχει συνημμένη η μετάφρασή τους στην ιταλική γλώσσα.


Τα ποιήματα θα πρέπει να σταλούν μέχρι και όχι αργότερα από την 10η Σεπτεμβρίου 2008 στην ακόλουθη διεύθυνση: Concorso Scrittura Femminile, Assessorato Pari Opportunita Comune di Faenza, Piazza Popolo 31, 48018 Faenza-RA.


Tο βραβείο για τη νικήτρια θα είναι της αξίας των 500 €, πλέον της κάλυψης των εξόδων διαμονής της και για έναν/μία συνοδό στην τελετή βράβευσης, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν΄ απευθύνεστε στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στα τηλέφωνα: 2108021308 –  2108056315.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο