«Δεν υπάρχει στο Μαρούσι συμπολίτης μας που να στερείται τα απαραίτητα» τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προαναγγέλλοντας τη λειτουργία Κοινωνικού Γηροκομείου, στην κοπή της πίτας του Σωματείου «Αλκυονίδες»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για το νέο έτος στα μέλη Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, την Πρόεδρο Μ. Μοστρού και μέλη του Σωματείου «Αλκυονίδες»


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με κυρίες του Σωματείου «Αλκυονίδες, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα.   


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες, που πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Μαρία Μοσχού.


Οι παρευρισκόμενες κυρίες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κο Πατούλη,ο οποίος ανταπέδωσε την εγκαρδιότητα, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξε θερμές ευχές για το νέο έτος.
Στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου, σε μια εποχή που συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται από την κρίση, συγχαίροντας την Πρόεδρο κα Μοστρού και τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου για την κοινωνική ευαισθησία τους.
Ο κος Δήμαρχος επανέλαβε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για το Δημαρχιακό Αξίωμα στη εκλογές του προσεχούς Μαϊου, προκειμένου να συνεχισθεί το σημαντικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, και το Μαρούσι να γίνει πρότυπο πόλη στην Ελλάδα.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του Κέντρου, που θα δώσει μία νέα πνοή στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης. «Η ολοκλήρωσή του -σημείωσε- θα κάνει κάποιους να «ντρέπονται» που στάθηκαν πολέμιοι για την υλοπόιησή του».
Δεν ξεχνάμε –πρόσθεσε- τις γειτονιές της πόλη μας, όπου συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τα έργα ανάπλασης και υποδομών, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
«Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι από τους λίγους Δήμους με τη μεγαλύτερη απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ και αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας και της έντονης διεκδίκησης από την Πολιτεία. Παρά τη δραματική μείωση της χρηματοδότησης προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμείς     συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πυρετωδώς, αξιοποιώντας κάθε νόμιμο και πρόσφορο μέσον, προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Πατούλης.                                           


Παράλληλα προανήγγειλε τη λειτουργία Κοινωνικού Γηροκομείου στο Μαρούσι, όπου θα βρουν στέγη ανήμποροι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει στο  Μαρούσι συμπολίτης μας που να στερείται τα απαραίτητα και δεν είμαστε ευτυχισμένοι, αν δεν προσφέρουμε την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας στο συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται από την κρίση».


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης η σύζυγος του Δημάρχου κα Μαρίνα Σταυράκη και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Λέκκα


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο