Δεν κλείνει ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α – O Δήμος Αμαρουσίου ενισχύει ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές του δομές και υπηρεσίες

Print Friendly, PDF & Email

Μυθοπλασία με στόχο την καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας σε πολίτες και εργαζόμενους, η ανακοίνωση των ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ για δήθεν κατάργηση του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α


Με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ στην οποία γίνεται αναφορά για δήθεν κατάργηση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, η Διοίκηση του Δήμου επισημαίνει ότι:
  1. Δεν υφίσταται ζήτημα κατάργησης του Οργανισμού. Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης εγγυάται ότι καμία κοινωνική δομή και υπηρεσία του Δήμου δεν πρόκειται να καταργηθεί. Αντίθετα, θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον.  2. Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα, κυρίως όταν εκδίδουν ανακοινώσεις με περιεχόμενο που δεν είναι αληθές. Ιδίως όταν οι ανακοινώσεις αυτές εκδίδονται βιαστικά και αποσκοπούν στην καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας στην τοπική μας κοινωνία και στην προώθηση πρόσκαιρων μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.  3. Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι όπως έγινε τα προηγούμενα 7 χρόνια, έτσι και στο μέλλον, θα εξακολουθήσουμε ως Δήμος να διαθέτουμε πρότυπες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει ως Δήμος σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη από ένα φάρμακο, από ένα γιατρό, από ένα ζεστό ρούχο, από ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Χάρη στην πρότυπη οργάνωση και λειτουργία των δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών, σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον, στο Μαρούσι κανένας δεν θα μένει αβοήθητος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο