Δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ παρακολούθησαν την επίκαιρη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρδιαγγειακά Νοσήματα σε περίοδο οικονομικής κρίσης»

Print Friendly, PDF & Email

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καρδιοαγγειακά νοσήματα είχαν τα μέλη του ΚΑΠΗ  στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. – Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής και την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΓΚΑΡΔΙΑ». 

Τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη μετέφερε στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και στα μέλη του ΚΑΠΗ, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κα Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, η οποία  στη ομιλία της αναφέρθηκε στους  στόχους του Οργανισμού.

«Ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. είναι αρωγός σε δράσεις που αφορούν στην πρόληψη, στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση του κοινού σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, φροντίζοντας κάθε χρόνο για την υλοποίηση σειρά προγραμμάτων.

 Ειδικότερα όσον αφορά στο ΚΑΠΗ ,με την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος πάντα με ευαισθησία στηρίζει κάθε δράση που αφορά θέματα υγείας και πρόληψης, υποστηρίζουμε ενεργά τα μέλη μας σε συνεργασία και με άλλους φορείς, όπως το Ιατρείο Μνήμης του Κέντρου Αλτσχάιμερ, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης κ..α.»      

Η  βασική ομιλήτρια κα Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Παθολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος «ΕΓΚΑΡΔΙΑ» μίλησε στους παρευρισκόμενους με θέμα: « Καρδιοαγγειακά Νοσήματα σε περίοδο οικονομικής κρίσης».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη.    

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρδιαγγειακά Νοσήματα σε περίοδο οικονομικής κρίσης» (1)


Στιγμιότυπο από την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρδιαγγειακά Νοσήματα σε περίοδο οικονομικής κρίσης» (2)


Στιγμιότυπο από την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρδιαγγειακά Νοσήματα σε περίοδο οικονομικής κρίσης» (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο