Δείπνο προς τιμήν της ομάδας μπάσκετ του Γ. Σ. Α. παρέθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 120KB|


 


Δείπνο προς τιμήν των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μπάσκετ του Γ. Σ. Α., παρέθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της εισόδου της ομάδας στους ομίλους της Ευρωλίγκα.

Παρόντες ήταν, ο αντιδήμαρχος κ. Σ. Σταθούλης, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Ν. Πέππας, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Μαρούσι κ. ʼρης Βωβός και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Π. Αλεξανδρής.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα για την πρόκριση, και ευχήθηκε να έρθουν στη συνέχεια της χρονιάς και άλλες, μεγαλύτερες επιτυχίες.

Παράλληλα, ενόψει του 1ου παιχνιδιού που δίνει η ομάδα για την Ευρωλίγκα, το οποίο γίνεται την Τετάρτη στις 17:45, στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο την ΤΣΚΚΑ Μόσχας, ο Δήμος Αμαρουσίου απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Γ. Σ. Α. και τους δημότες της πόλης μας, να δώσουν το παρόν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια  της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό θα διατεθούν λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας στις 16:45, στο Σταθμό του ΗΣΑΠ, για την μετάβαση των φιλάθλων στο γήπεδο.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο