Δείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ στη χώρα μας κ. Abdulaziz Ali Al – Naama είχε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης:  Οι δυο λαοί ενώνονται εδώ και χρόνια από αμοιβαία αισθήματα φιλίας και συνεργασίας και αυτή την παρακαταθήκη οφείλουμε να την αναπτύξουμε.

Δείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ στη χώρα μας κ. Abdulaziz Ali Al – Naama είχε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας και κυρίως σε θέματα τοπικής ανάπτυξης και επενδύσεων. Ο κ. Πατούλης έκανε εκτενή αναφορά στο όραμα του για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού όπου διαπίστωσε από τον Πρέσβη του Κατάρ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα ο κ. Πατούλης προσεκλήθη προσωπικά από τον κ. Πρέσβη να επισκεφτεί το Κατάρ όπου και θα έχει επαφές με Καταριανούς Αξιωματούχους και θα συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα Παγκόσμια Συνέδρια. 

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον Πρέσβη του Κατάρ για την εποικοδομητική συνεργασία και παραγωγική συζήτηση και τόνισε ότι οι δυο λαοί ενώνονται εδώ και χρόνια από αμοιβαία αισθήματα φιλίας και συνεργασίας και αυτή την παρακαταθήκη οφείλουμε να την αναπτύξουμε.

Στην συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, παραβρέθηκαν ο Α’ Γραμματέας της Πρεσβείας κ. Ηamed Al Marwani και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Γιώργος Διδασκάλου.

 

Σχετικά αρχείαΔείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ στη χώρα μας κ. Abdulaziz Ali Al – Naama είχε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο