«Χρόνια πολλά» και μηνύματα αγάπης σε απευθείας συνδέσεις έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους ομογενείς μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αυστραλία

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 280Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε απευθείας σύνδεση με το Λος ʼντζελες και την εκπρόσωπο της ελληνικής Ομογένειας Ζωή Νακοπούλου Καπλάνη, στέλνει τις ευχές του στους ομογενείς μας στις Η.Π.Α
|download file .jpg 102Kb|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Hellenic Public Radio COSMOS FM της Νέας Υόρκης, εύχεται στους συμπατριώτες μας στη Νέα Υόρκη Χρόνια Πολλά, Υγεία και Πρόοδο για το 2012.
|download file .jpg 101Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη συνοδεία της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και σε κλίμα ενθουσιασμού στέλνει τις ευχές του στους ομογενείς μας στην Αυστραλία.
|download file .jpg 90Kb| 


 


Ευχές εκ μέρους των Μαρουσιωτών για καλές γιορτές και ένα ελπιδοφόρο και ευτυχές νέο έτος έστειλε σε απευθείας συνδέσεις ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στους Έλληνες της Διασποράς στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αυστραλία μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης.


Συνοδεία της δημοτικής φιλαρμονικής ορχήστρας και με φόντο το γιορτινό σκηνικό στην πλατεία του Η.Σ.Α.Π στο Μαρούσι, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, απηύθυνε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype στους ομογενείς μας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τις ευχές του για το 2012.


Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης, σε απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, συνομιλώντας με την εκπρόσωπο της ελληνικής Ομογένειας στο Λος ʼντζελες Ζωή Νακοπούλου Καπλάνη, που συμμετείχε στο πρόγραμμα απόδημου ελληνισμού στο Δήμο Αμαρουσίου, ευχήθηκε στους ομογενείς μας στο Λος ʼντζελες καλές γιορτές και ένα ευτυχές νέο έτος συνοδεία της δημοτικής φιλαρμονικής ορχήστρας που παιάνιζε παραδοσιακά κάλαντα.


«Είναι μεγάλη η χαρά που σήμερα εκ μέρους των συμπολιτών μου Μαρουσιωτών έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στους Έλληνες αδελφούς μας στέλνοντας σας από την πατρίδα τις θερμότερες ευχές όλων μας για το 2012. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους σας και στις οικογένειές σας Υγεία, Αγάπη, Πρόοδο και Ευημερία» ανέφερε ο κ. Πατούλης στο μήνυμά του, εισπράττοντας την ανταπόδοση των ευχών και την ομοψυχία των ομογενών και κάλεσε τον απανταχού Ελληνισμό να ενωθεί γιατί μόνο όταν ο Ελληνισμός απ’ άκρη σε άκρη της γης για να επιστρέψει η ελπίδα και η αισιοδοξία.


Ακολούθησε σύνδεση μέσω skype με το ραδιοφωνικό σταθμό Hellenic Public Radio COSMOS FM της Νέας Υόρκης, όπου σε ηχογραφημένο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε χρόνια πολλά στους συμπατριώτες μας στη Νέα Υόρκη, και ο νέος χρόνος να φέρει χαρά, ευημερία, και υγεία στα σπιτικά τους.


Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού σε ζωντανή σύνδεση με το ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Σύμπαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, έστειλε τις ευχές του και στους συμπατριώτες μας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ενώ η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου απήγγειλε παραδοσιακά κάλαντα υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας Φωτεινής Κοσκόρου Παλαμίδη.


Ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε Υγεία, αλληλεγγύη και αισιοδοξία σε όλους τους ομογενείς της Αυστραλίας, και τους κάλεσε στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε, Ομογένεια και μητροπολιτικό κέντρο, να σταθούμε αλληλέγγυοι, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές των Ελλήνων ένα καλύτερο μέλλον. «Η ανατολή του 2012 αξιώνει συλλογική προσπάθεια, όραμα και θετική σκέψη. Στο πνεύμα των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων ας κυριαρχήσουν στις ζωές μας, στην καθημερινότητά μας η συμπόνια, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, η κοινωνική προσφορά και η αισιοδοξία».     
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο