Χρόνια Πολλά για την ονομαστική του εορτή ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό και το Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές για το νέο έτος με το Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη.


Τις θερμές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη δέχθηκε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιάννης Σγουρός, παρόντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.


Ο κος Πατούλης μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου μέσα σε εγκάρδιο κλίμα έδωσε τις προσωπικές του ευχές για υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία στον κο Σγουρό, καθώς και για καλή επιτυχία στο έργο του το 2013.


Παράλληλα ο κος Δήμαρχος είχε τη ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τον κο Περιφερειάρχη και με στενούς του συνεργάτες για ζητήματα που αφορούν την πόλη του Αμαρουσίου, καθώς και για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο