Χριστουγεννιάτικο Bazzar, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, για την ενίσχυση της Μονής του Αγίου Γερασίμου Ιεροσολύμων

Print Friendly, PDF & EmailΟι Αντιδήμαρχοι Ρ. Χαλιώτη και Γ. Ιατρίδης, ο Πρόεδρος των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Κ. Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δ. Καμπούκος στο Χριστουγεννιάτικο Bazzar για την ενίσχυση της Μονής του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη στα Ιεροσόλυμα.
|download file .jpg 93Kb|


Η χορωδία του ΚΑΠΗ με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια πλαισίωσε την εκδήλωση για το Χριστουγεννιάτικο Bazzar.
|download file .jpg 91Kb|


Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Bazzar για την ενίσχυση της Μονής του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη στα Ιεροσόλυμα λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, έως τις 5 Δεκεμβρίου 2010.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της Μονής του Αγίου Γερασίμου, όπως σε κάθε άλλη προσπάθεια και πρωτοβουλία που συμβάλλει στην στήριξη του συνανθρώπου μας.

Σε ειδική εκδήλωση, το Χριστουγεννιάτικο Bazzar άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί το κοινό, παρουσία των Αντιδημάρχων Ρένας Χαλιώτη και Γιώργου Ιατρίδη, του Προέδρου των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Κώστα Αντωνόπουλου, του Προέδρου του ΚΑΠΗ Δημήτρη Καμπούκου, καθώς και αρκετών φίλων της Μονής.

Η Αντιδήμαρχος κ. Χαλιώτη μετέφερε το μήνυμα αγάπης του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τη Μονή του Αγίου Γερασίμου, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Παράλληλα, η κα Χαλιώτη παρέλαβε αναμνηστικό δώρο για τον κ. Δήμαρχο  από την υπεύθυνη του Χριστουγεννιάτικου Bazzar κα Ελένη Γεωργούλη.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια η χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο