Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τη Μονή του Αγίου Γερασίμου Ιεροσολύμων υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

|download _.jpg file 68 KB||download _.jpg file 61 KB|

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία για φιλανθρωπικό σκοπό συμμετείχε στο χριστουγεννιάτικο bazaar που οργάνωσε στις 6 Δεκεμβρίου 2008 το Πολιτιστικό Κέντρο Γευστικής Ενημέρωσης που εδρεύει στο Δήμο μας (Β. Ηπείρου και Μεσογείων) για την οικονομική ενίσχυση της Ι. Μονής του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου – Ιεροσολύμων και των γύρω Μονών.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κ. Ρένα Χαλιώτη η οποία μετέφερε το μήνυμα αγάπης του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη προς το Πατριαρχείο και τη Μονή του Αγίου Γερασίμου, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα αρωγός στο δύσκολο έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για τη διατήρηση του ελληνισμού και της διαφύλαξη της ορθόδοξης παράδοσής μας.


Τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τη στήριξη και τη βοήθεια που προσφέρει στο Πατριαρχείο και τον ελληνισμό των Ιεροσολύμων εξέφρασε ο ηγούμενος της Μονής του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, πατέρας Χρυσόστομος.


Την εκδήλωση πλαισίωσε η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της κ. Μίνας Πολυχρόνου-Ταίηλορ, παρουσία της Διευθύντριας του Ωδείου κ. Αλεξάνδρας Παπαστεφάνου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο