Χορωδιακή βραδιά ανοίγει την αυλαία της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας στη Βορέειο Βιβλιοθήκη

Print Friendly, PDF & Email

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, 8:30 μ.μ., Βορέειος Βιβλιοθήκη (Στ. Δραγούμη & Μιλτιάδου)

Μία ακόμη καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας για παιδιά θα φιλοξενηθεί από 21 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2019 στον χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου. Την αυλαία της εκστρατείας ανοίγει η Χορωδιακή Βραδιά με τη συμμετοχή μουσικών φορέων του Δήμου.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 20:30, στον προαύλιο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης (Στ. Δραγούμη & Μιλτιάδου), η Χορωδία Ενηλίκων ΚΑΠΗ Δήμου Αμαρουσίου, τα παιδιά του Μουσικού Νηπιαγωγείου Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, η Χορωδία Γονέων & Φίλων και η Παιδική Χορωδία Ωδείου Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής και το Μουσικό Σχήμα «Φώνισσες» ενώνουν της φωνές τους προλογίζοντας μουσικά την έναρξη της εκστρατείας.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Και φέτος, για τρίτη χρονιά, καλωσορίζουμε το καλοκαίρι και τη φετινή εκστρατεία παιδικής φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας με μία μουσική γιορτή σε έναν χώρο που έχει συνδέσει την ιστορία του με την καλλιέργεια της αγάπης για τη γνώση και την ανάγνωση. Τέτοιες προσπάθειες προσφέρουν ευκαιρίες στις χορωδίες της πόλης μας να συναντηθούν και μαζί μέσα από τους χώρους πολιτισμού να φέρουμε τους πολίτες πιο κοντά σε αυτό το είδος μουσικής».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο