Χορευτικό «ταξίδι» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τους παριστάμενους στη μουσικοχορευτική παράσταση των τμημάτων παραδοσιακού χορού παιδιών του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην μουσικοχορευτική παράσταση των  τμημάτων παραδοσιακού χορού παιδιών του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.

Στιγμιότυπα από μουσικοχορευτική παράσταση των τμημάτων παραδοσιακού χορού παιδιών του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.


 


Με νεανική ζωντάνια πλημμύρισε το κλειστό γήπεδο «Σπύρος Λούης» στη μουσικοχορευτική παράσταση που έδωσαν τα παιδιά των τμημάτων παραδοσιακού χορού του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού 2013».


Περισσότερα από 300 παιδιά από τα νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία και τα Γυμνάσια της πόλης ταξίδεψαν το κοινό υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής  σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από την άψογη εκτέλεση παραδοσιακών χορών. Το χορευτικό «ταξίδι» με αφετηρία τη Θράκη και επόμενους σταθμούς το Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, τη Μικρά Ασία και τη Κρήτη, έκανε φινάλε με όλα τα τμήματα των παραδοσιακών χορών να χορεύουν «Χασαπιά Θεσ/νίκης», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, που είχε κατακλύσει τα γήπεδο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση, εκφράζοντας στο χαιρετισμό του, τα θερμά συγχαρητήρια του προς τους μαθητές για την πολύ όμορφη βραδιά που χάρισαν στους γονείς τους, αλλά και στους φίλους του Αθλητικού Τμήματος. Ευχαρίστησε παράλληλα τους καθηγητές και τους εργαζόμενους στο Αθλητικό Τμήμα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την άριστη εκμάθηση στους μαθητές των παραδοσιακών χορών της χώρας μας.                   
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα και Αθανάσιος Βελής.


Τη ευθύνη και τη διδασκαλία των παιδικών τμημάτων παραδοσιακού χορού είχαν οι καθηγητές: Έφη Ρογκάκου, Σταύρος Καρλής, Νατάσσα Θανοπούλου,Σούλα Τσιπολίτου, Νάντια Τσίχλη.


Οι «Γιορτές Αθλητισμού 2013» συνεχίζονται με τους Αγώνες Τζούντο την
Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 από 17:00 έως 19:00 , , στην αίθουσα του 4ου Γυμνασίου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο