Χιλιάδες νέοι από όλη τη Ελλάδα συμμετείχαν στο Colour Day Festival στο Μαρούσι, δίνοντας χρώμα στη ζωή και στα όνειρά τους

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είναι σίγουρο ότι αυτή η ημέρα θα πάει μακριά. Προχωράμε δυνατά με το Μαρούσι Μπροστά

Σημείο συνάντησης και ξεφαντώματος έγινε για χιλιάδες νέους το Μαρούσι, που με σύνθημα «να δώσουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή και στα όνειρά μας» έδωσαν δυναμικό παρών στη Στοά Καλατράβα του ΟΑΚΑ, στο πιο πολύχρωμο Φεστιβάλ της Ελλάδας.

Με το stage του Colour Day Festival να είναι ότι πιο εντυπωσιακό και διαδραστικό έχει συμβεί έως σήμερα στη χώρα μας, μικροί και μεγάλοι έζησαν μία μοναδική εμπειρία, παίζοντας με ατελείωτη χρωματιστή σκόνη, χορεύοντας και τραγουδώντας παρέα με πλήθος καλλιτεχνών και DJs.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης από το stage του Colour Day Festival ξεσήκωσε τους νέους σε μία ζωντανή και αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
«Όλη η Ελλάδα είναι σήμερα εδώ στο Μαρούσι με χρώμα, μουσική για τη νεολαία. Κάθε χρόνο θα συναντιόμαστε όλοι εδώ σ’ ένα ατελείωτο γλέντι.
Είναι σίγουρο ότι αυτή η ημέρα θα πάει μακριά. Προχωράμε δυνατά με το Μαρούσι Μπροστά»
είπε ο κ. Πατούλης από μικροφώνου με τη νεολαία να επιδοκιμάζει ανυψώνοντας τα χέρια ψηλά και επαναλαμβάνοντας «Μαρούσι-Μαρούσι».

Οικοδεσπότης της ημέρας ήταν ο Πάνος Μουζουράκης. Μεγάλες επιτυχίες τους ερμήνευσαν  επίσης η Έλενα Παππαρίζου, το συγκρότημα «Μέλισσα», ενώ το έναυσμα για το μεγάλο πάρτι έδωσε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Στην νεανική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ευθύμιος Τσίγκας.

 

Σχετικά αρχείαΧιλιάδες νέοι από όλη τη Ελλάδα συμμετείχαν στο Colour Day Festival στο Μαρούσι, δίνοντας χρώμα στη ζωή και στα όνειρά τους (1)


Χιλιάδες νέοι από όλη τη Ελλάδα συμμετείχαν στο Colour Day Festival στο Μαρούσι, δίνοντας χρώμα στη ζωή και στα όνειρά τους (2)


Χιλιάδες νέοι από όλη τη Ελλάδα συμμετείχαν στο Colour Day Festival στο Μαρούσι, δίνοντας χρώμα στη ζωή και στα όνειρά τους (3)


Χιλιάδες νέοι από όλη τη Ελλάδα συμμετείχαν στο Colour Day Festival στο Μαρούσι, δίνοντας χρώμα στη ζωή και στα όνειρά τους (4)


Χιλιάδες νέοι από όλη τη Ελλάδα συμμετείχαν στο Colour Day Festival στο Μαρούσι, δίνοντας χρώμα στη ζωή και στα όνειρά τους (5)

Μετάβαση στο περιεχόμενο