Χαιρετισμό στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων Καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη του Συνεδρίου, υπό το βλέμμα του Γραμματέα του Συνεδρίου κ. Δ.Ιωακειμίδη, του Προέδρου του Συνεδρίου κ.Γ.Μπάρμπα και του Προέδρου της ΔΑΚΕ Δ.Ε. κ. Δ.Καρλαύτη.
|download file .jpg 71 KB|


Πάνω από 180 σύνεδροι από όλοι την Ελλάδα συμμετείχαν στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΔΑΚΕ Καθηγητών.
|download file .jpg 93 KB|


 


 


Το σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και της παιδείας των νέων, τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, σε χαιρετισμό που απηύθυνε στο 14ο  Πανελλήνιο Συνέδριο της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων Καθηγητών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έγινε την Κυριακή 21 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου. Στο συνέδριο συμμετείχαν 182 εκπαιδευτικοί καθηγητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα.

 «Ο εκπαιδευτικός είναι αυτός που μετά την οικογένεια, έρχεται σε άμεση επαφή με τα παιδιά, και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Πρέπει η Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να τους παρέχει όλα τα απαραίτητα μέσα, ώστε να ανταποκρίνονται στον ρόλο τους χωρίς προβλήματα», επεσήμανε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δ. Ε., αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και υπεύθυνος της Δημοτικής Επιτροπής παιδείας  κ. Δ. Καρλαύτης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη που είναι στο πλευρό των εκπαιδευτικών, αλλά και για τα όσα η Δημοτική αρχή του Αμαρουσίου έχει κάνει για τα σχολεία της πόλης.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο