Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου θα ζητήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη κατά τη συνάντησή τους με τη Διευθύνουσα του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου, Ειρηνοδίκη κα ʼννα Προμπονά.


 


Κοντά στους εργαζόμενους του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να ενημερωθεί εκ του σύνεγγυς για το περιστατικό που συνέβη σχετικά με την τοποθέτηση δέματος με δέκα άδεια γκαζάκια στο χώρο όπου στεγάζεται η υπηρεσία. 


Ο κος Πατούλης στη συζήτηση που διημείφθη με τη Διευθύνουσα του Ειρηνοδικείου, Ειρηνοδίκη κα ʼννα Προμπονά και την προϊσταμένη Γραμματείας κα Μαγδαληνή Πάσιου, αλλά και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, καταδίκασε το συμβάν και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αίσια κατάληξή του.


Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα με προσωπική επιστολή του προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα αιτηθεί τη φύλαξη του χώρου, προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας για το προσωπικό.


Επιπλέον, με παρέμβαση προς τη Διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου θα ζητήσει να υπάρχει κατά τις ημέρες των πλειστηριασμών αστυνομικό πλήρωμα, ενώ εξετάζεται και η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων υπογράμμισε:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη που στρέφεται ενάντια στην ασφάλεια των εργαζόμενων, όπως στην προκειμένη περίπτωση του προσωπικού του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου. Ως Δημοτική Αρχή θα προβούμε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το προσωπικό του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου θα μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του.»    


Τον κο Πατούλη συνόδευσε κατά τη επίσκεψή του στο Ειρηνοδικείο ο Αντιδήμαρχος κος Σπύρος Σταθούλης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο