Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στη γειτονιά του Σωρού Λάκκα Κότου για την κατάσταση του ρέματος στην περιοχή

Print Friendly, PDF & Email

Τις ανησυχίες τους όσον αφορά τμήμα του ρέματος σε σημείο πλησίον της οδού Φακίνου στη γειτονιά του Σωρού Λάκκα Κότου, έθεσαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, σε επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησε, συνοδευόμενος από στελέχη της Διοίκησης του Δήμου και μέλη του συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου.

Οι κάτοικοι με τη συμμετοχή και του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου π. Νικόλαο, έθεσαν υπόψη της Διοίκησης του Δήμου τους προβληματισμούς τους να πλημμυρίσει η περιοχή από μία επικείμενη βροχόπτωση από το ενδεχόμενο κατάρρευσης παρακείμενου κτιρίου στο πρανές του ρέματος που θα φράξει την κοίτη του.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, απάντησε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα ενημερώσουν την Περιφέρεια για την επικινδυνότητα της κατάστασης και θα ζητήσουν να προχωρήσει στην κατεδάφιση του κτιρίου ή να παραχωρήσει άδεια στον Δήμο ώστε να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

Παράλληλα, εξετάστηκε και η διαμόρφωση και ασφαλτόστρωση της οδού, έργο για το οποίο ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε ότι θα ενταχθεί σε κάποια επόμενη εργολαβία.

Παρόντες στην επιτόπια αυτοψία ήταν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τους κατοίκους στην οδό Φακίνου.


Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, σε οικία κατοίκου της περιοχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο