Αυτοψία από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στα έργα που εξελίσσονται στην περιοχή Σωρού και Λάκκα Κόττου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συνομιλεί με κατοίκους της περιοχής Σωρού και Λάκκα Κόττου, την οποία επισκέφθηκε προκειμένου να δει από κοντά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
|download file .jpg 157Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή Σωρού και Λάκκα Κόττου, με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου « Ο ʼγιος Ελευθέριος» κ. Αθ. Νησιώτη, μέλη του Συλλόγου και κατοίκους της περιοχής.
|download file .jpg 139Kb| 


 


Επίσκεψη στην περιοχή Σωρού και Λάκκα Κόττου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης την Κυριακή 30 Μαΐου 2010, παρουσία του Προέδρου και μελών του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού  Συλλόγου
«Ο ʼγιος Ελευθέριος» και κατοίκων της περιοχής.    


Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επίβλεψη των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους σε θέματα που τους απασχολούν.   

Ο κ. Δήμαρχος  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μάριο  Μαραγκάκη, τον Αντιδήμαρχο Επαμεινώνδα Γαρδέλη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γιώργο Ζήκο περιόδευσε και είδε από κοντά πως εξελίσσονται τα έργα ασφαλτόστρωσης, οι διανοίξεις δρόμων, αλλά και η διαδικασία σύνδεσης των νοικοκυριών με το δίκτυο αποχέτευσης. Επίσης πως προχωρεί η αντικατάσταση του φωτισμού στις γειτονιές με λαμπτήρες υψηλής ισχύος και χαμηλής ενέργειας, ώστε οι γειτονιές να γίνουν πιο φωτεινές και πιο ασφαλείς. Ήδη σε τουλάχιστον δέκα δρόμους έχει πραγματοποιηθεί  αλλαγή του φωτισμού.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τις άλλες ενέργειες που πρέπει να προχωρήσουν στην πολύπαθη συνοικία, αλλά και για την οριοθέτηση του ρέματος για το οποίο εγκρίθηκε η προκαταρτική μελέτη διευθέτησής του.

Ο κ. Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι άμεσα θα προχωρήσει ο καθαρισμός της παραρεμάτιας περιοχής και των οικοπέδων, ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου.


  
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο