Αυλαία για το Δημοτικό θερινό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 143 KB|


Παρασκευή 27 Μαϊου 2011, ώρα 21:00


Δωρεάν προβολή της ταινίας ‘ΖΟΥΜΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ’.
 
Πρεμιέρα για τον Δημοτικό κινηματογράφο Αμαρουσίου ‘Μίμης Φωτόπουλος’, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, την Παρασκευή 27 ΜαΙου 2011 και ώρα 21:00.


Στην επίσημη πρώτη του θερινού σινεμά θα προβληθεί δωρεάν για τους μικρούς φίλους μεταγλωττισμένη η Αγγλοαμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία Κέλι ʼσμπερι, ‘ΖΟΥΜΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ’.


Ο  Δημοτικός θερινός σινεμά αποτελεί κύτταρο πολιτισμού για την πόλη του Αμαρουσίου, όπου κατά τους θερινούς μήνες οι φίλοι της 7ης Τέχνης, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες δράσης, γέλιου, συγκίνησης  α’ προβολής, αλλά και παλαιότερες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ταινίες σταθμούς στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.
Παράλληλα, προσφέρει μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης προσιτή για όλη την οικογένεια, καθώς στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες, το εισιτήριο διατηρείται για 5η συνεχή χρονιά στα ίδιο χαμηλό επίπεδο (γενικό εισιτήριο 5 ευρώ, μειωμένο 3 ευρώ).


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία έναρξης λειτουργίας του θερινού σινεμά σημειώνει στο μήνυμά του:
‘Στο φιλόξενο, αναβαθμισμένο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου ‘Μίμης Φωτόπουλος’ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια, απολαμβάνοντας κινηματογραφικές ταινίες της αρεσκείας τους. Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εμείς ως φορέας που βρίσκεται εγγύτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης, διατηρούμε και εφέτος το εισιτήριο στο ίδιο χαμηλό επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια. Προσφέρουμε με αυτό τον τρόπο στους  γονείς μία ποιοτική εναλλακτική επιλογή διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά τους, αλλά και σε κάθε συμπολίτης μας που θέλει να αποδράσει ευχάριστα από την καθημερινότητα.
Ο Δημοτικός κινηματογράφος ανοίγει τις πύλες του και μας περιμένει. Ελάτε να διασκεδάσουμε επιστρατεύοντας την καλή μας διάθεση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα καθημερινά προβλήματα’.


Ο Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος βρίσκεται στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 42 (δίπλα στο Εμπορικό Κέντρο ΑΙΘΡΙΟ). Τηλ. Επικοινωνίας 210 – 6198890.


Παρακαλούμε, επιλέξτε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα από 27/5 εως 15/6/2011.

Μετάβαση στο περιεχόμενο