Αυλαία για τη σεζόν του θεατρικού τμήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με την παράσταση «Ω τί κόσμος μπαμπά!»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ανάμεσα στους θεατές της παράστασης.Στιγμιότυπο από την παράσταση «Ω τί κόσμος μπαμπά!».


 


Με την παρουσίαση του επίκαιρου έργου του Κώστα Μουρσελά «Ω τί κόσμος μπαμπά!» αποχαιρέτησε το θεατρικό τμήμα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού το φετινό κύκλο μαθημάτων χαράσσοντας μία ακόμα χρονιά δημιουργικής διαδρομής. Η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου παρόντος και εκπροσωπούντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Νικόλαου Πέππα.


Το έργο που σκηνοθέτησε ο Αντώνης Περπινιάς, παρακολούθησε πλήθος θεατών στους οποίους και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων όπως αποτυπώθηκαν στα ιδιαίτερα θετικά τους σχόλια για την παράσταση.


Στο σημείωμα του ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη συλλογική αυτή προσπάθεια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου που κόντρα στους καιρούς και φέτος έδωσε τη δυνατότητα στους δημότες να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο