Αθλητικό υλικό στα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού μοίρασε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σ.Σταθούλη προσφέρουν στα παιδιά των προγραμμάτων του Οργανισμού αθλητικό υλικό.
|download file .jpg 137Kb|


Τους γονείς και τα παιδιά που εμπιστεύονται τις ποιοτικές υπηρεσίες του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου, ευχαρίστησε ο κ.Πατούλης.
|download file .jpg 137Kb|


 
Κατάμεστο το κλειστό του Σπύρου Λούη από τους γονείς και τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού.
|download file .jpg 136 KB|


Στο κατάμεστο από παιδιά κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης, έγινε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, η επίσημη έναρξη των αθλητικών προγραμμάτων του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» για τη φετινή περίοδο, ενώ παράλληλα στα παιδιά προσφέρθηκαν είδη αθλητικής ένδυσης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους στην εκδήλωση, και τόνισε ότι «Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αμαρουσίου δίνει σε όλους τους μαρουσιώτες και ειδικά στα παιδιά, την ευκαιρία να εντάξουν στην καθημερινή τους ζωή την άσκηση και τον αθλητισμό, προσφέροντας τους ποιοτικές και αναβαθμισμένες υποδομές, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη στήριξή σας κι έχοντας τον Αθλητισμό ως πρώτη προτεραιότητα, θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο κ. Δ. Ματεμτζής, Γενικός Διευθυντής της αθλητικής εταιρίας Champion, η οποία προσφέρει δωρεάν το αθλητικό υλικό ένδυσης στα μέλη του Αθλητικού οργανισμού για την περίοδο 2010-2013, επεσήμανε ότι «σήμερα εγκαινιάζουμε μια σημαντική συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αμαρουσίου, με κριτήριο επιλογής όχι μόνο αυτό της εντοπιότητας, μιας και η έδρα της εταιρίας είναι στο Μαρούσι, αλλά κατά πρώτο λόγο, την εξαιρετική ποιότητα δουλειάς που ο Αθλητικός Οργανισμός & η Δημοτική Αρχή του Αμαρουσίου υλοποιούν».

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Δήμαρχο κ. Πατούλης και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταθούλη να προσφέρουν αθλητικό υλικό στα παιδιά των τμημάτων του Αθλητικού Οργανισμού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο