Άσκηση εκλογικού δικαιώματος Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στις επαναληπτικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στο 1081ο εκλογικό τμήμα Αμαρουσίου στο 3ο Γυμνάσιο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, για τις επαναληπτικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αμαρουσίου.

Στο εκλογικό κέντρο όπου μετέβη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, για την ψηφοφορία, πολίτες τον υποδέχθηκαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Με την ευκαιρία της άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Πατούλης, δήλωσε: «Σήμερα γίνεται μια νέα αρχή για την Αττική. Είναι σίγουρο ότι αυτά που μας πρόδωσαν, αυτά που μας δίχασαν και αυτά τα οποία δημιούργησαν προβλήματα στην καθημερινότητά μας, βαίνουν στο τέλος τους. Εμείς ενωμένα, ψύχραιμα αλλά και αποφασισμένα, θα κάνουμε από 1η Σεπτέμβρη ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξει η ζωή των πολιτών της Αττικής, και είναι σίγουρο ότι θα βρεθούμε σε μια άλλη εποχή που θα είναι σημαντική για όλους μας. Προχωράμε, ξεκινάμε».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κ.Πατούλη στις επαναληπτικές εκλογές


Στιγμιότυπο 2 από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κ.Πατούλη στις επαναληπτικές εκλογές


Στιγμιότυπο 3 από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κ.Πατούλη στις επαναληπτικές εκλογές


Στιγμιότυπο 4 από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κ.Πατούλη στις επαναληπτικές εκλογές


Στιγμιότυπο 5 από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κ.Πατούλη στις επαναληπτικές εκλογές


Στιγμιότυπο 6 από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κ.Πατούλη στις επαναληπτικές εκλογές

Μετάβαση στο περιεχόμενο