Άρχισαν οι εγγραφές στα Αθλητικά προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει και φέτος σε όλους τους συμπολίτες μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει το Αθλητικό Κέντρο, με κοινό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, μέσα από την άσκηση και τον αθλητισμό.
Στο πλαίσιο αυτό, το Αθλητικό Κέντρο και η Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου ξεκίνησαν ήδη τις εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα της περιόδου 2008-2009.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στην έναρξη των προγραμμάτων, τόνισε:

«Δίνουμε τη δυνατότητα σε πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που θωρακίζουν σωματική αλλά και την ψυχική υγεία τους από βλαβερές επιδράσεις και ανούσια πρότυπα. Υλοποιούμε μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των κατοίκων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους δημότες μας ισότιμες ευκαιρίες συμμετοχής στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας, μέσα από ευέλικτα ωράρια, ώστε να μπορούν όλοι να συμμετέχουν σε αυτά και να απολαμβάνουν τα πολλά και σημαντικά οφέλη της άσκησης».


Για την εγγραφή στα προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να προσκομίσουν: • 2 φωτογραφίες
 • Ιατρικές βεβαιώσεις παιδιάτρου για άτομα έως και 14 ετών και παθολόγου ή καρδιολόγου για ενήλικες
 • ειδικά για κολύμβηση, βεβαίωση δερματολόγου-αφροδισιολόγου (για ενήλικες)
 • Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ,


Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: • Στα προγράμματα κολύμβησης, τένις, πινγκ πονγκ, τζούντο, τάε κβον ντο, προετοιμασία υποψηφίων για σχολές και aquaerobics, 20 ευρώ για κατοίκους ή δημότες Αμαρουσίου, 45 ευρώ για ετεροδημότες. Η εφάπαξ ετήσια εγγραφή στα προγράμματα είναι 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν οικογενειακά και ετήσια πακέτα προσφορών.


Περισσότερες πληροφορίες: • Αθλητικό Κέντρο Δήμου Αμαρουσίου,
  Κυπρίων Αγωνιστών και Αναξαγόρα,
  τηλ. 210 6107650-51, φαξ 210-6107653,
  email: akda@otenet.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο