Αποθεώθηκε από το κοινό η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη συναυλία που έδωσε στο Αμαλίειο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αμαρουσίου για το Καλοκαίρι 2013

Print Friendly, PDF & EmailΑπό κόσμο πλημμύρισε το Αμαλίειο στη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια επί σκηνής.
Ενθουσίασε το κοινό η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με την εμφάνισή της.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μ. Σταυράκη, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στην τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου, στην παιδίατρο Κ. Δούμα, στη σύζυγό του Μ. Σταυράκη, και στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα.


Σε ατμόσφαιρα αποθέωσης από το ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε το Αμαλίειο πραγματοποιήθηκε η συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη, ου άνοιξε τον κύκλο των μουσικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου για το Καλοκαίρι 2013. Την εξαιρετική εμφάνιση της τραγουδίστριας χειροκρότησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που παρακολούθησε τη συναυλία.


Τους χιλιάδες των θεατών που γέμισαν το θέατρο καλωσόρισε ο κ. Πατούλης, στους οποίους ευχήθηκε ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό καλοκαίρι συντροφιά με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί το Φεστιβάλ του Αμαρουσίου καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου 2013. Ευχαρίστησε τον κόσμο για το θερμό αγκάλιασμα των εκδηλώσεων με τη συμμετοχή δημοφιλών και αγαπημένων καλλιτεχνών με πρόβλεψη εκπτώσεων στις τιμές των εισιτηρίων για τους κατοίκους αλλά και με πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.


«Με μηδενικό κόστος για τους Μαρουσιώτες, μέσα από συνεργασίες που εξασφαλίσαμε εντελώς δωρεάν, έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε φέτος το καλοκαίρι στην πόλη μας σημαντικά ονόματα από το χώρο του θεάματος και να προσφέρουμε σε όλους τους συμπολίτες μας την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές βραδιές πολιτισμού. Η θερμή υποδοχή του Φεστιβάλ δικαιώνει την επιλογή μας να στηρίζουμε, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο, τον πολιτισμό στην πόλη μας» δήλωσε ο κ. Πατούλης.


Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου, όπως και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.


Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται με τις εμφανίσεις του Παύλου Παυλίδη, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Ελένης Βιτάλη, ενώ στο θεατρικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις «Ο Μάικ ο φασολάκης», «Ο Επιθεωρητής» και «Ο Αίσωπος κάτι έχει να σας πει» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, από την ομάδα «Κιβωτός».


Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω Internet από το http://www.viva.gr/ / Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης.


Εισιτήρια ανήμερα της κάθε εκδήλωσης θα πωλούνται βάσει διαθεσιμότητας και στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) τις ημέρες των εκδηλώσεων.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card
Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


Δωρεάν είσοδος στις εκδηλώσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Ένα συμβολικό ποσό της αξίας του εισιτηρίου θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δήμου Αμαρουσίου.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο