Αποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Με όλες μας τις δυνάμεις είμαστε σταθερά κοντά σας και σας συγχαίρουμε που μας κάνετε υπερήφανους με τις επιτυχίες σας

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη οι αθλητές των Special Olympics στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Δ.Σ. των Special Olympics, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης. 

Ο κ. Πατούλης που έχει αγκαλιάσει με θέρμη όλους τους αθλητές των Special Olympics, στο χαιρετισμό του τους συνεχάρη για τις αθλητικές επιτυχίες τους υπογραμμίζοντας:
«Με όλες μας τις δυνάμεις είμαστε σταθερά κοντά σας και σας συγχαίρουμε που μας κάνετε υπερήφανους με τις επιτυχίες σας, που δοξάζουν την Ελλάδα σε  όλο τον κόσμο. Σας τιμούμε και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σας προσφέρουμε όλα όσα σας αξίζουν».

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ των Special Olympics πρέσβης επί τιμή κ. Διονύσιος Κοδέλλας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την συμπαράσταση, η οποία όπως τόνισε είναι διαχρονική και έδωσε τις ευχές του στους παριστάμενους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ στη συνέχεια οι παριστάμενοι ξεφάντωσαν στους ρυθμούς της Αποκριάς. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.
Παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, το μέλος του Δ.Σ. Μαγιόρκα Τριανταφύλλου, καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι των Special Olympics.

 

Σχετικά αρχείαΑποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics στο Δήμο Αμαρουσίου_1


Αποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics στο Δήμο Αμαρουσίου_2


Αποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics στο Δήμο Αμαρουσίου_3


Αποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics στο Δήμο Αμαρουσίου_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο