Αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Special Olympics από τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ένα αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά των Special Olympics Ελλάς διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης. Στη γιορτή το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς, πρέσβης επί τιμή Διονύσης Κοδέλας, η τέως Πρόεδρος και νυν μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics Ελλάδας Γιάννα Δεσποτοπούλου, το μέλος του ΔΣ των Special Olympics Ελλάς Μαγιόρκα Τριανταφύλλου, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, και Αθανάσιος Βελής, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Με την ευκαιρία της βραδιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο για την εκλογή του, αναφέρθηκε στην προσφορά της τέως Προέδρου και δήλωσε τη συμπαράστασή του προς τους αθλητές των Special Olympics Ελλάς. «Βρισκόμαστε σταθερά κοντά στα παιδιά των Special Olympics που μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους και δοξάζουν την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο. Τιμούμε τους αθλητές αυτούς για τις επιτυχίες τους και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες τους».

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι επιχειρήσεις και φορείς:

 

  • Ι ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας
  • Φούρνος «Απολλώνιο»
  • Ζαχαροπλαστεία Στ. Παρλιάρου «Γλυκές Αλχημείες»
  • Χυμοί Χριστόπουλος
  • Ροταριανός Όμιλος Αμαρουσίου
  • Οπτικά Νικολαράκος
  • Φοροτεχνικό Γραφείο Σπύρος Μιχόπουλος

 

Τους συμμετέχοντες διασκέδασε ο χορευτικός σύλλογος της Άννας Μακρή «Χοροταξιδευτές».

 

Σχετικά αρχείαΑποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Special Olympics από τον Δήμο Αμαρουσίου


Αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Special Olympics από τον Δήμο Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο