Από τον κ. Πολυχρονιάδη, απουσιάζουν η κοινή λογική, τα επιχειρήματα και οι προτάσεις αλλά περισσεύει η μικροσυνδικαλιστική λογική για ίδιον όφελος

Print Friendly, PDF & Email

Σε απάντηση των αναιτιολόγητων ισχυρισμών του Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου και συνδικαλιστή Δημήτρη Πολυχρονιάδη, κόντρα στην επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, προς τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, με αίτημα την αναστολή της εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής αγωγής, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένη Λέκκα Καλατζάκη, απαντά:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πολυχρονιάδης, μέσα στην ανυπαρξία του, αναζητά ρόλο εγείροντας ψευδοσυνδικαλιστικά διλήμματα. Για άλλη μια φορά, αναλώνεται σε αυθαίρετες αιτιάσεις και καταγγελίες χωρίς επιχειρηματολογία, χωρίς να έχει προηγουμένως ερευνήσει όλες τις παραμέτρους του προβλήματος, χωρίς προτάσεις και λύσεις, χωρίς, για άλλη μια φορά, να υπηρετεί το ουσιαστικό συμφέρον των παιδιών και των οικογενειών της πόλης μας αλλά ίδια μικροσυνδικαλιστικά οφέλη.

Ανάμεσα σε όσα μακροσκελώς επικαλείται στην επιστολή του, οι αερολογίες και κενές ουσίας αναφορές περισσεύουν, δίνοντας την εντύπωση ότι προφανώς ο κ. Πολυχρονιάδης, ζει σε άλλη πόλη, σε άλλη χώρα.

Επαναφέροντάς τον στην πραγματικότητα, καταγγέλλουμε ότι ουδεμία ιδέα έχει σχετικά με τις πραγματικές ανάγκες, τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα από την εφαρμογή του συγκριμένου μέτρου, αλλά και τις αρνητικές συνέπειες του οποίου για άλλη μια φορά θα κληθεί να διαχειριστεί η τοπική αυτοδιοίκηση.

Εάν ο κ. Πολυχρονιάδης, επιθυμεί έστω και την ύστατη αυτή ώρα, να είναι χρήσιμος στους συμπολίτες του, τον καλούμε να αφήσει στο σπίτι του τους διαθλαστικούς φακούς του και να συνεργαστεί επί της ουσίας για το συμφέρον των παιδιών της πόλης μας. Να του θυμίσουμε, επίσης, εφόσον του διαφεύγει, ότι το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο και ο θεσμικός ρόλος του νυν Δημάρχου είναι σε ισχύ μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, και η παρούσα Διοίκηση μέχρι την τελευταία ημέρα θα συνεχίζει να αγωνίζεται και να υπερασπίζει τα δικαιώματα των πολιτών».

Μετάβαση στο περιεχόμενο