Από 1η Οκτωβρίου η μεταφορά φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου με λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Print Friendly, PDF & Email

Για δέκατη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει το πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών που διαμένουν στο Μαρούσι προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνιούπολη, στην περιοχή του Ζωγράφου.


Το δρομολόγιο θα εκτελείται καθημερινά από την 1 η Οκτωβρίου 2007, στις 8:00 το πρωί, εκτός των καθιερωμένων αργιών. Η επιβίβαση των φοιτητών σε λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου θα γίνεται επί της πλατείας Αγ. Λαύρας ( έμπροσθεν της Γενικής Ταχυδρομικής).


Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να προσέλθουν από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2007 στον Τομέα Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου ( Βας. Σοφίας & Δ. Μόσχα, 1 ος όροφος ) για τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης και την παραλαβή της κάρτας προτεραιότητας εισόδου στο λεωφορείο του Δήμου.


Απαραίτητο είναι ο ενδιαφερόμενος να παρουσιάσει στον αρμόδιο υπάλληλο το δελτίο της φοιτητικής ταυτότητας και τη Maroussi Card.


Τα δικαιολογητικά για την απόκτηση της Maroussi Card , την οποία λαμβάνει από το τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης ( ΚΕΠ ) είναι:  • Συμπλήρωση ειδικής αίτησης
  • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
  • Ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ, όπου θα αναγράφεται η διεύθυνση του ενδιαφερομένου και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Αμαρουσίου.

Να σημειωθεί ότι οι κάρτες που είχαν εκδοθεί το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος ( 2006 – 2007 ) δεν ισχύουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο