Απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου σε δημοσιεύματα που αφορούν την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Κ.Α.Ε. του Γ.Σ.Α.

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, στα οποία αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης πρότεινε στο σημερινό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Α. Βωβό να μεταβιβάσει τις μετοχές του στον επιχειρηματία Φ. Βρυώνη, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας  να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:


Πρώτον, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ποτέ δεν πρότεινε τη ‘λύση Βρυώνη’ στο σημερινό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Μαρούσι. Η συγκεκριμένη πληροφόρηση στερείται οποιασδήποτε βάσης αλήθειας.


Δεύτερον, η μοναδική αλήθεια είναι ότι πράγματι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στελέχη του Δήμου και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α. Κ. Κουτσούκος έχουν ενεργοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, από την ημέρα που ο Α. Βωβός ανακοίνωσε την πρόθεση του να πάψει να χρηματοδοτεί και να ασχολείται ενεργά με την ομάδα μπάσκετ, προκειμένου να βρεθεί μια διάδοχη κατάσταση στη Διοίκηση της ΚΑΕ, ώστε η ομάδα να εξακολουθήσει και τα επόμενα χρόνια να διακρίνεται αγωνιστικά. Σε καμία όμως περίπτωση δεν πρότειναν ως διάδοχη κατάσταση τον αναφερόμενο στα δημοσιεύματα επιχειρηματία.


Τρίτον, δεσμευόμαστε ότι εφόσον υπάρξει στο επόμενο διάστημα οποιαδήποτε εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα, να προχωρήσουμε στην επίσημη ενημέρωση του Τύπου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο