Απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Β. Κόκκαλη, στην ανακοίνωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαρούσι η πόλη μας» Κ. Βλάχου

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την ανακοίνωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαρούσι η Πόλη μας» κ. Κωνσταντίνου Βλάχου σχετικά με το Πολύδροσο, ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών κ. Βασίλης Κόκκαλης επισημαίνει:

« Αγαπητέ Κύριε Βλάχο,
Σας γνωρίζω κατ’ αρχήν ότι οι απαντήσεις που δόθηκαν μέχρι σήμερα και αφορούν θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, έλαβαν χώρα από τον υπογράφοντα την παρούσα Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε οποιοδήποτε ερώτημα που αφορά τη λειτουργία της Διοίκησης του Δήμου μας αντιμετωπίζετε, απαντάτε θεσμικά εντός του αρμοδίου οργάνου του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου είστε μέλος και όχι μέσω των ιστολογίων.
Άλλωστε, τα συλλογικά όργανα είναι ζωντανοί οργανισμοί, διότι εντός αυτών αναπτύσσονται ερωτήματα και προβληματισμοί, που έχουν ως αποτέλεσμα τη λήψη γόνιμων και ουσιαστικών αποφάσεων.
Ήδη από το 2007, δηλαδή, από την πρώτη Δημαρχιακή θητεία της Διοίκησης Πατούλη είχε διατυπωθεί και κατά τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων ότι οι Εξωραϊστικοί Σύλλογοι είναι Συμβουλευτικά Όργανα της Διοίκησης του Δήμου μας.  

Συνεπώς, οι ερωτήσεις που θέτετε, καθώς και οι απαντήσεις επί των ερωτήσεων σας, θα δοθούν στο πλαίσιο των θεσμικών οργάνων, βεβαίως μετά από τις σχετικές δημόσιες διαβουλεύσεις με τους στενούς συνεργάτες μας, οι οποίοι είναι οι δημότες μας και οι σύλλογοι της κάθε περιοχής.

Πέραν τούτου, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα μέλη της Διοίκησης και οι υπηρεσίες του Δήμου μας είναι πάντοτε στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου που θα ήθελε να ενημερωθεί για οποιοδήποτε θέμα.»                    
              

Μετάβαση στο περιεχόμενο