Απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Β. Κόκκαλη, στη νέα ανακοίνωση του Προέδρου του Συλλόγου Πολυδρόσου σχετικά με το Πολύδροσο και τα ατυχήματα.

Print Friendly, PDF & Email

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Το έργο της Διοίκησης Πατούλη έχει πλήρη διαφάνεια και είναι ευρύτερα γνωστό, ήδη εδώ και δέκα χρόνια. Όπως είναι ευνόητο, δεν περιμένουμε να μας υποδείξετε τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί η Δημοτική Αρχή για την προάσπιση και την προώθηση των συμφερόντων τόσο των δημοτών μας όσο και γενικότερα όλων των συμπολιτών μας.

Η Δημοτική Αρχή, λοιπόν, και ο ίδιος ο Γ. Πατούλης είναι πρόθυμοι να σας ενημερώσουν και να ακούσουν όλες τις εισηγήσεις και τοποθετήσεις σας, όπως συμβαίνει και με όλους τους συμπολίτες μας. Το γεγονός αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται με την επιβράβευση του έργου μας, επί σειρά ετών, από τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας.

Τέλος, σας επαναλαμβάνω ότι είμαστε δίπλα τόσο στους δημότες όσο και στους συλλόγους, καθώς η ωριμότητα για τη δημιουργία μιας πόλης επιτυγχάνεται όχι μέσα από ένα χαρτοβασίλειο αλλά μέσα από έναν ουσιαστικό δημόσιο διάλογο στον οποίο θα λαμβάνουν μέρος εξειδικευμένοι επιστήμονες, αιρετοί, υπηρεσιακοί και πολίτες και στόχο θα έχει την ουσία και όχι το φαίνεσθαι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο