Απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Β. Κόκκαλη στην ανάρτηση του Συλλόγου Πολυδρόσου σχετικά με την οδό Φραγκοκλησιάς και ατυχήματα σε αυτήν

Print Friendly, PDF & Email

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Ανεξάρτητα από τις στατιστικές ανακρίβειες αναφορικά με την συχνότητα των ατυχημάτων και την πυκνότητα των διερχομένων οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό, η  Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας θα ελέγξει τις  παρατηρήσεις σας και όπου χρειάζεται κάποια διόρθωση ή παρέμβαση θα προχωρήσει σε υλοποίηση όσων απαιτούνται.

Εκείνο που ασφαλώς προέχει είναι η δημιουργία συνθηκών αποτροπής ατυχημάτων.

Σε κάθε περίπτωση είναι γνωστό ότι ο ανθρώπινος παράγων είναι κατά κανόνα ο κύριος συντελεστής της δημιουργίας  τροχαίων  ατυχημάτων.

θα πρέπει εξάλλου  να σημειωθεί,  ότι εξ ορισμού ο Δήμος μας ελάμβανε, λαμβάνει και θα λάβει  κάθε απαραίτητο μέτρο, που αποβλέπει στην προστασία των πολιτών και ιδίως των παιδιών, ενόψει μάλιστα και της  νέας σχολικής περιόδου- γι’ αυτό δεν υπάρχει ανάγκη για οποιαδήποτε υπόδειξη.

Τέλος, όπως πολύ καλά γνωρίζετε η επικαιροποιημένη κυκλοφοριακή μελέτη για την περιοχή του Πολυδρόσου-Νέου Αμαρουσίου   ήδη έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και σήμερα εκκρεμεί η έγκρισή της  από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο