Απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Β. Κόκκαλη, στην ανακοίνωση του Προέδρου του Συλλόγου Πολυδρόσου στον Τοπικό Τύπο σχετικά με σειρά παρατηρήσεων για προβλήματα που αφορούν το Πολύδροσο

Print Friendly, PDF & Email

   Αναφορικά με την σειρά παρατηρήσεων του Προέδρου του Συλλόγου Πολυδρόσου σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν την περιοχή του Πολυδρόσου, επισημαίνουμε τα εξής:

   Βεβαίως οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμοι συνεργάτες για τη Διοίκηση του Δήμου μας.

   Βεβαίως και στη συνάντηση της από 5/9/2016 με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Πολυδρόσου και Παραδείσου, λόγω της ανταλλαγής απόψεων, υπήρξε θετικό αποτέλεσμα.

   Παρόλα αυτά, θα επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι η Δημόσια Διοίκηση ενεργεί δια των υπηρεσιών της ακολουθώντας απαρέγκλιτα την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και σίγουρα έχει τη διάθεση να μελετάει οποιεσδήποτε παρατηρήσεις – βελτιώσεις ακολουθώντας τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες.

   Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου κατά τις τελευταίες εβδομάδες είχε να καλύψει τις ανάγκες για οδοσήμανση σε όλο το  εκτεταμένο δίκτυο σχολείων που υπάρχει και στις 17 Πολεοδομικές ενότητες της περιοχής ευθύνης του, ενώ όσον αφορά στο Πολύδροσο και αυτές θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο