Απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Β. Κόκκαλη, στην ανακοίνωση του Συλλόγου Παραδείσου σχετικά με τα κυκλοφοριακά προβλήματα της περιοχής.

Print Friendly, PDF & Email

Αγαπητές κ.κ. Πρόεδρε και Γραμματέα,

Καταρχήν θα πρέπει να επισημάνω ότι η Δημοτική Αρχή ουδέποτε αρνήθηκε, τόσο στις υπηρεσίες της όσο και στο Δ.Σ., να δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση προς συζήτηση προκειμένου να δοθεί άμεση και ουσιαστική λύση.

Σχετικά με τα αναφερόμενα αιτήματά σας μέσω διαδικτύου σας γνωρίζουμε, όπως ήδη πολύ καλά αντιλαμβάνεστε με τη μέχρι τώρα συνεργασία μας ότι μπορούν να συζητηθούν, οποτεδήποτε αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να ακούσουμε τις απόψεις και τις θέσεις τόσο του συλλόγου σας όσο και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής σας. Άλλωστε, την ίδια διαδικασία ακολουθεί η Δημοτική Αρχή για όλες τις περιοχές του Αμαρουσίου.

Σχετικά με τα θέματα τα οποία έχετε θέσει μέσω του διαδικτύου σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

  1. Υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη, της οποίας η ολοκλήρωση της επικαιροποίησής της έχει ήδη δρομολογηθεί μετά τη λήψη των σχετικών αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα.
  2. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημά σας, το έργο στην οδό Παραδείσου είναι σε εξέλιξη και προβλέπεται άμεσα η ολοκλήρωσή του.
  3. Όσον αφορά το τρίτο ερώτημά σας, το οποίο ήδη γνωρίζετε, η αρχική μελέτη τροποποιήθηκε και εξασφαλίστηκαν 14 θέσεις στάθμευσης επί της οδού Καραολή Δημητρίου. Μετά τη διάνοιξη δε των ρυμοτομούμενων τμημάτων επί της οδού Παραδείσου θα εξασφαλιστούν επιπλέον θέσεις. Σχετικά δε με την οδό Αρτέμιδος διερευνάται η δυνατότητα παραχώρησης θέσεων μετά την ολοκλήρωση των ρυμοτομούμενων τμημάτων.
Μετάβαση στο περιεχόμενο