Απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κυρίου Βασιλείου Κόκκαλη στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» της 21.7.2016.

Print Friendly, PDF & Email

Ουδείς έχει το δικαίωμα και για κανένα λόγο να προπηλακίζει εργαζόμενούς μας.

Όλα τα δημόσια έργα που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο Αμαρουσίου πραγματοποιούνται πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και στο πλαίσιο των αρχών που διέπουν τη δράση της Δημόσιας Διοίκησης, ήτοι την αρχή της νομιμότητας, της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας του διοικουμένου. Σ’ αυτή δε την τελευταία, εντάσσεται και η αντιμετώπιση με σεβασμό όλων των υπαλλήλων του Δήμου ως άνθρωποι και διοικούμενοι, ώστε κάθε απρεπής και παράνομη συμπεριφορά σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου μας, από όπου κι αν προέρχεται αυτή, να είναι κατηγορηματικά καταδικαστέα.

 Ουδείς έχει το δικαίωμα και για κανένα λόγο να προπηλακίζει εργαζόμενούς μας. Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θεωρεί τους εργαζόμενους συμμάχους στην καθημερινή προσπάθεια που κάνει, για να καταστήσει την πόλη μας ανθρώπινο και φιλικό προάστιο και γι’ αυτό προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει τόσο τους υπαλλήλους του Δήμου μας όσο και τους δημότες μας.

Τέλος, τόσο η Τεχνική όσο και η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου είναι στη διάθεση όλων των πολιτών του Δήμου μας, και ιδιαίτερα των Δημοτικών Παρατάξεων, προκειμένου να αντλήσουν οποιαδήποτε πληροφορία, ενώ παράλληλα ενεργούν με τον καταλληλότερο τρόπο για να προστατεύσουν το δημόσιο συμφέρον.

 

Βασίλης Κόκκαλης

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Μετάβαση στο περιεχόμενο