Απάντηση της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη στον Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Πέτρο Κούκουζα

Print Friendly, PDF & Email

Καταλαβαίνουμε την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Κούκουζα να δημιουργήσει τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι αυτό όμως που αδυνατούμε να καταλάβουμε είναι οι «τρικλοποδιές» του κ. Κούκουζα στην ομαλή λειτουργία της πιο ευαίσθητης δομής του Δήμου μας του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Είναι εντελώς υποκριτική και ανεύθυνη η κριτική του για μια δομή που εξυπηρετεί εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν μια εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα.

Θα μπορούσε ο κ. Κούκουζας να απευθυνθεί στους συντρόφους του στην Κυβέρνηση ασκώντας κριτική για το γεγονός της έλλειψης προσωπικού, τους μειωμένους πόρους στην Αυτοδιοίκηση και όχι στην Δημοτική Αρχή που με αίσθημα ευθύνης δίνει καθημερινά την μάχη για να κρατηθούν ζωντανές οι κοινωνικές δομές που εξυπηρετούν τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

Θα περιμέναμε από τον κ. Κούκουζα αν έκανε υπεύθυνη και ουσιαστική αντιπολίτευση να καταθέσει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για την ομαλή λειτουργία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Αν δεν μπορεί – και αυτό δυστυχώς το έχει αποδείξει – να αφήσει τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ να λειτουργήσει με το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής που τυγχάνει να έχει την αναγνώριση προσφοράς από το σύνολο των πολιτών του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο