Απάντηση στις «ανακοινώσεις» του κ. Λευτέρη Μαγιάκη

Print Friendly, PDF & Email

– Αδικαιολόγητη η εμμονή του κ. Μαγιάκη, στις – ηθελημένα – εσφαλμένες αναγνώσεις και ερμηνείες των πολιτικών θέσεων του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

– Αδικαιολόγητη, λόγω και της μέχρι τώρα πορείας του και ευπρεπείας του, η αντικατάσταση της πολιτικής κριτικής με την αναφορά του περί ελεγκτικών και δικαστικών αρχών.

  • Ο πολιτικός χώρος του Γιώργου Πατούλη ήταν και είναι, η αυτοδιοίκηση.
    Ουδέποτε κατέβηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή.
  • Είναι γνωστό, ότι ο Γιώργος Πατούλης, εκλέχθηκε Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας από εκλογείς διαφορετικών πολιτικών θέσεων – πολιτικών χώρων.
  • Η εφημερίδα «Αυγή» εξέφραζε επί δεκαετίες συνετή και συνεπή πολιτική άποψη. Η όψιμη μεταβολή της σε κομματική του ΣΥΡΙΖΑ και η δημοσίευση ανεξέλεγκτων και συκοφαντικών ανακοινώσεων στελεχών του, όπως του κ. Μαγιάκη, δικαιολογούν την αναφορά του Γιώργου Πατούλη, ως αντιπάλου αυτού (!!!) του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ο κ. Μαγιάκης, μετά από αίτησή του (αρ. πρωτ. 014469/24.3.2015) ενημερώθηκε εγγράφως από τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Οικονομικής Διαχείρισης (αρ. πρωτ. 021884/4.5.2015) για τα ετήσια απολογιστικά στοιχεία εσόδων-εξόδων των ανταποδοτικών τελών των ετών 2007 έως 2014.

Δηλαδή, για στοιχεία που στο τέλος κάθε χρόνου δημοσιοποιούνται και εγκρίνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο, από την εποπτεύουσα αρχή, δηλαδή την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, απ’ το Υπουργείο Εσωτερικών και το Ελεγκτικό Συνέδριο!!!

Η Διοίκηση του Γιώργου Πατούλη, απ’ το  έτος 2007 μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν αύξησε τα ανταποδοτικά τέλη ούτε κατά ένα ευρώ, αλλά αντίθετα, τα μείωσε κατά ποσοστό 25%(!!!).

Ταυτόχρονα, η ίδια Διοίκηση του Γιώργου Πατούλη αύξησε το επίπεδο καθαριότητας, το πράσινο και τις συναφείς δραστηριότητες.

Όλα αυτά, οι Μαρουσιώτες τα αναγνώρισαν στις 3 τελευταίες εκλογικές διαδικασίες.

Ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης επιμένει να ισχυρίζεται ότι δήθεν τα αγνοεί.

Και προκύπτει το εύλογο ερώτημα: Γιατί θορυβεί ο κ. Μαγιάκης;

Μετάβαση στο περιεχόμενο