Αντί για συγγνώμη, επιμένουν να λένε ψέματα και να συκοφαντούν οι ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

Print Friendly, PDF & Email

Στα ψέματα και τις συκοφαντίες της αντιπολίτευσης, απαντά η Διοίκηση Πατούλη με έργα και υπηρεσίες προς τους πολίτες


Η παράταξη της αντιπολίτευσης ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ αντί να ζητήσει συγγνώμη από τη Διοίκηση Πατούλη και τους πολίτες του Αμαρουσίου για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που εκτόξευσε για το έργο των πεζογεφυρών, επιμένει να λέει ψέματα.
Και να επαναλαμβάνει με την έκδοση νέας ανακοίνωσης, τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της περί υπερ-κοστολογημένου έργου , παρά την τεκμηριωμένη και αμετάκλητη απόφαση που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών στις 27 Αυγούστου 2013, με την οποία δικαιώθηκαν απόλυτα η Διοίκηση Γ. Πατούλη και τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής που συμμετείχαν στη συνεδρίαση της 1ης  κ΄ 27ης.8.2008 και της 8ης.9.2008, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ζήτημα της δημοπράτησης του έργου των δύο πεζογεφυρών.


Η Δικαιοσύνη αποφάσισε όχι λόγω αμφιβολιών, όπως ψευδώς αναφέρουν οι ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, αλλά στηριζόμενη στα τεκμηριωμένα στοιχεία που της παρουσίασε η Διοίκηση Γ. Πατούλη, ότι υλοποιήθηκε ένα έργο που ήταν απαραίτητο για την ασφάλεια των μετακινήσεων των κατοίκων του Αμαρουσίου, με απόλυτη διαφάνεια , με τήρηση της νομιμότητας και διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος.  Την απόφαση αυτή η παράταξη ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ και τα μέλη της όχι μόνον δεν τη σέβονται, αλλά εξακολουθούν με τις ανακοινώσεις τους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια.


Οι μάσκες για μια ακόμη φορά έπεσαν. Όλοι πλέον στο Μαρούσι γνωρίζουν ότι η παράταξη ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ είναι η παράταξη του ψεύδους και της συκοφαντίας.
Η παράταξη που επιθυμεί την ακύρωση κάθε σημαντικού έργου στο Μαρούσι.
Η παράταξη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ το πολιτικό θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη της.


Η Διοίκηση Πατούλη στα ψέματα και τις συκοφαντίες της παράταξης ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ δεν θα απαντήσει με προσφυγές στη Δικαιοσύνη, όπως έκανε ο κ. Μαγιάκης στην απεγνωσμένη προσπάθεια του να ακυρώσει το έργο των πεζογεφυρών.


Στα επαναλαμβανόμενα ψέματα τους απαντάμε με περισσότερα έργα και υπηρεσίες για τους πολίτες.
Εμείς δεν πάμε κόντρα στο συμφέρον της πόλης.

Ο δικός μας πολιτικός πολιτισμός βάζει το συμφέρον των κατοίκων, πάνω από το μικρο-παραταξιακό συμφέρον και τις σκοπιμότητες που υπηρετούν οι ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο