Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, ο Α’ κύκλος μαθημάτων του επιτυχημένου θεσμού του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η αθρόα συμμετοχή των πολιτών είναι ένας θετικός δείκτης και δείγμα αυξημένης ευαισθητοποίησης στη «Δια βίου Μάθηση»

Ο Α΄ κύκλος μαθημάτων του επιτυχημένου θεσμού του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι, με γενικό τίτλο: «Διαχείριση Σχέσεων: Η Τέχνη να Ζούμε Καλά Μαζί με τους άλλους»  άνοιξε τις πύλες του τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017  στο κοινό, που με την αθρόα συμμετοχή του υπερκάλυψε τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων.       

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο εισηγητής Δρ. Μάνος Παυλάκης, Business Coach, εκπαιδευτής, ανέπτυξε το θέμα: «Διαχείριση συγκρούσεων στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις», δίνοντας όλες τις διαστάσεις της. Από τη συνεργασία και την επίλυση, έως την αποφυγή και την άρνηση και από την υποχώρηση στον ανταγωνισμό.

Επίσης ο συντονιστής του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος  ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ  κ. Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη στήριξη και προώθηση του ΑΛΠ σε όλο το Λεκανοπέδιο μέσω της ΚΕΔΕ.     

Τα μαθήματα του Α’ κύκλου θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις μέχρι το Δεκέμβριο του 2017.

Παράλληλα, από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο, συνεχόμενα με τον Α’ κύκλο, ένας Β’ κύκλος μαθημάτων, με το γενικό τίτλο: «Ψυχική και Σωματική Υγεία».
Για το συγκεκριμένο κύκλο οι εγγραφές συνεχίζονται με ελάχιστες ακόμη διαθέσιμες θέσεις.

Οι συμμετέχοντες σε αυτόν τον κύκλο, θα πληροφορηθούν από τους πλέον ειδικούς της υγείας για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο σε επίπεδο πρόληψης και θεραπειών, καθώς και για τη σύνδεση της ψυχικής και σωματικής υγείας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της έναρξης του 1ου κύκλου μαθημάτων δήλωσε:
«Χαιρετίζουμε την έναρξη των μαθημάτων στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στην πόλη μας, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε κατά την προηγούμενη χρονιά. Η αθρόα συμμετοχή των πολιτών και φέτος είναι ένας θετικός δείκτης και δείγμα αυξημένης ευαισθητοποίησης στη «Δια βίου Μάθηση». Καλή και εποικοδομητική χρονιά σε όλους τους συμμετέχοντες στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο. » 

 

Σχετικά αρχείαΆνοιξε τις πύλες του στο κοινό, ο Α’ κύκλος μαθημάτων του επιτυχημένου θεσμού του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι_1


Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, ο Α’ κύκλος μαθημάτων του επιτυχημένου θεσμού του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι_2


Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, ο Α’ κύκλος μαθημάτων του επιτυχημένου θεσμού του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο