Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: «Γυναίκες» στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email






 
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, αριστερά με τη δημιουργό της έκθεσης Λουκία Κωνσταντίνου, τη δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, και τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου.
|download file .jpg 97KB|


 
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, ενώ κόβει την κορδέλα των εγκαινίων της έκθεσης. Μαζί του η ζωγράφος Λουκία Κωνσταντίνου, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, και η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη.
|download file .jpg 126KB|


 
Η δημιουργός της έκθεσης Λουκία Κωνσταντίνου, ενώ παρουσιάζει τα έργα της στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαο Πέππα, τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, και τη δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη.
|download file .jpg 129KB|


 
|download file .jpg 82KB|


 
Πολλοί φίλοι της ζωγραφικής τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της πρωτότυπης έκθεσης της Λουκίας Κωνσταντίνου με θέμα τη γυναικεία μορφή.
|download file .jpg 48KB|


Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Λουκίας Κωνσταντίνου, με τίτλο: «Γυναίκες» που θα φιλοξενείται μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου, παρέστη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.


Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Πέππας, συνεχάρη τη ζωγράφο για τις ενδιαφέρουσες δημιουργίες, και εξέφρασε τη συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την πολιτιστική δημιουργία.


Στη βραδιά των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, εκπρόσωποι συλλόγων του Δήμου Αμαρουσίου και φίλοι της τέχνης της ζωγραφικής.


Η έκθεση που πραγματοποιείται στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη (έναντι Βασ. Σοφίας 85, πλατεία Ηρώων) ολοκληρώνεται την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011.


Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης έχει ως εξής: Δευτέρα και Παρασκευή 9 π.μ. έως 3 μ.μ., Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. Επίσης, Σάββατο και Κυριακή από 10 π.μ. έως 2 μ.μ.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



 

Μετάβαση στο περιεχόμενο