Ανοικτή εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΤετάρτη 10 Ιουλίου 2013, ώρα 7:00 μ.μ. στο The Mall Athens


Ενημερωτική εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη διεξάγει η «Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη» και η «Κάρτα Προνομίων για το Διαβήτη», υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου,στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών ανεξαρτήτου ηλικίας.           


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, στις 7:00 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens και περιλαμβάνει:


Επιστημονικές ομιλίες από:   • Τον Πρόεδρο της ΕΛΟΔΙ (Ελληνική Ομοσπονδία για το Διαβήτη) κο. Αριστείδη Ράπτη.
  • Το Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής & του Διαβητολογικού Τμήματος Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού, διαβητολόγο κο Αντώνη Λέπουρα.
  • Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, κλινικό Διαιτολόγο και επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολισμού ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΣΙΣ κο Δημήτρη Γρηγοράκη.  

-Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, στις 8:00 μ.μ. ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης θα συστήσει στο κοινό τους REC και τον Μηδενιστή, οι οποίοι θα τραγουδήσουν υποσχόμενοι μια πραγματικά πολύ ευχάριστη βραδιά.


-Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις σακχάρου.
  
Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος υγείας και αρχισυντάκτρια του Περιοδικού «Στα Χρώματα του Διαβήτη κα Εύα Ντελιδάκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο