Ανοίγει αυλαία ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 158kb|


Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, ώρα 21:00


Δωρεάν προβολή της ταινίας «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας»Πρεμιέρα για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος», παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 και ώρα 21:00, με τη δωρεάν προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας» σε σκηνοθεσία Ντιν ΝτεΜπλουά και Κρις Σάντερς.


Στον αναβαθμισμένο χώρο του θερινού σινεμά, οι φίλοι της 7ης Τέχνης θα απολαύσουν ταινίες πρώτης προβολής τους μήνες του καλοκαιριού, με την τιμή του εισιτηρίου στα ίδια χαμηλά επίπεδα με πέρσι.


Με την ευκαιρία της φετινής έναρξης λειτουργίας του Μίμη Φωτόπουλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σημειώνει στο μήνυμά του:
« … Ο Δημοτικός Κινηματογράφος είναι για την πόλη μας ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς στη διασκέδαση και στη ψυχαγωγία. Ένας φιλόξενος χώρος απόλαυσης της 7ης Τέχνης που ομορφαίνει τα καλοκαιρινά βράδια στο Μαρούσι, προσφέροντας απλόχερα μια ποιοτική εναλλακτική επιλογή διασκέδασης.
Τη φετινή χρονιά θέλοντας να στηρίξουμε στην πράξη την εναλλακτική επιλογή του θερινού σινεμά, αλλά και να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερους σινεφίλ, προχωρήσαμε στην αναβάθμιση του χώρου που φιλοξενεί το Δημοτικό μας Κινηματογράφο. Ενώ επιλέξαμε για το νέο πρόγραμμα ταινίες πρώτης προβολής.
Κι όλα αυτά, διατηρώντας την τιμή του εισιτηρίου στα ίδια χαμηλά επίπεδα με πέρυσι, ώστε να διευκολύνουμε όλους τους συμπολίτες μας να αποδράσουν ευχάριστα από την καθημερινότητα.
Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί αφήνοντας για λίγες ώρες στην άκρη τις έγνοιες και τα καθημερινά προβλήματα, επιστρατεύοντας την καλή μας διάθεση, το κέφι, την ανεμελιά…».


Μετάβαση στο περιεχόμενο