Ανακούφιση από το κυκλοφοριακό για τη γειτονιά των Αναβρύτων με την εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 138Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επίβλεψε την εξέλιξη των εργασιών που υλοποιούνται  στην οδό Ευκαλύπτων, στο πλαίσιο των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  στην περιοχή Αναβρύτων.


|download file .jpg 183Kb|


Την πορεία των έργων στην οδό Ευκαλύπτων επίβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στην οδό Ευκαλύπτων, στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πολεοδομική ενότητα των Αναβρύτων. Στόχος του έργου είναι να μην επιβαρύνεται κυκλοφοριακά η περιοχή από τη  διέλευση χιλιάδων οχημάτων που προέρχονται από όμορους Δήμους, η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και η ασφαλής μετακίνηση πεζών.

Η Δημοτική Αρχή με τα έργα αυτά δίνει λύση στο πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για διακοπή της διαμπερούς κυκλοφορίας των οχημάτων από την οδό Ευκαλύπτων, καθώς σε καθημερινή βάση υπολογίζεται ότι διέρχονται τουλάχιστον 12.000 χιλιάδες οχήματα απ’ αυτήν.

Τα έργα γίνονται στη βάση μιας ολοκληρωμένης κυκλοφοριακής μελέτης που εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Σύμφωνα με τη μελέτη, η οδός Ευκαλύπτων μονοδρομείται με ανοδική κατεύθυνση, πάνω από στο ύψος του 5ου Γυμνασίου & 6ου Λυκείου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή,  προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών που υλοποιούνται, καθώς και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσής τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο